Umre ye gidiyoruz.6 kişilik aile.kayınvalide ve kayınpeder de gelirse 8.kara yoluyla
gidicez nasibse..DUALARINIZI BEKLİYORUM....
SELAM VE DUA İLE...
Umre ye gidiyoruz.6 kişilik aile.kayınvalide ve kayınpeder de gelirse 8.kara yoluyla
gidicez nasibse..DUALARINIZI BEKLİYORUM....
SELAM VE DUA İLE...
NE EDERSİN KENDİNE EDERSİN KENDİ KENDİNE...
dualarınızı bekleriz Allah kabul etsin inşallah
Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah...
Hz. ALLAH c.c. yolunuzu açık eylesin niyetinizde muvaffak olursunuz İNŞAALLAH. Bizler içinde dua ederseniz çok müteessir oluruz.Yüce ALLAH c.c. emanet olunuz...
Karayolu çok tehlikeli daha önce gitmemiş iseniz dikkatli olunuz.
İNŞAALLAH. Bizler içinde dua ederseniz çok müteessir oluruz.Yüce ALLAH c.c. emanet olunuz...
Arkadaşlar Katılımlarınızı Bekliyoruz..
İNŞAALLAH. Bizler içinde dua ederseniz çok müteessir oluruz.Yüce ALLAH c.c. emanet olunuz...
rabbim dualarınızı orda yapılan en güzel dualara ilhak eylesin inşlh bizden selam söyleyın efenedimizin bastığı o mübarek topraklara
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Rabbim dualarınızı dualarımızı kabule karin eylesin inşaallah.
Dualarda olucaksınız biiznillah...
ALLAH razı olsun.
NE EDERSİN KENDİNE EDERSİN KENDİ KENDİNE...
Ne güzel sizin adınıza çok sevindim,Allah kabul etsin şimdiden,hayırlısıyla varabilmeyi nasip etsin,
Bizede tekrarını nasip etsin inşaAllah
Dualarınızı esirgemeyi,Rabbime emanet olun..
(Hz. ALLAH c.c. yolunuzu açık eylesin niyetinizde muvaffak olursunuz İNŞAALLAH. Bizler içinde dua ederseniz çok müteessir oluruz.Yüce ALLAH c.c. emanet olunuz..)
ALLAH KABUL VE MAKBUL BUYURSUN BİZİM DUALARIMIZ SİZE SİZİN DUALARINIZ BİZE OLMASI TEMENNİSİYLE HAYIRLI OLSUN (DUALARINIZA TALİBİM İNŞALLAH TEZ ZAMAN DA BİZLER DE O ŞEREFLİ TOPRAKLARA AYAK BASARIZ PEYGAMBER EFENDİMİZİN SELAM SALAT....