Rtük Olsaydınız Hangi Programı Yayından Kaldırırdınız?
Rtük Olsaydınız Hangi Programı Yayından Kaldırırdınız?
İnsanları sev ve kimseyi kendinden alçak görme. Tevazu sahibi ol, zira en halis ziynet alçakgönüllülüktür. Mütevazi olan kimse, en güzel ziyneti takınmıştır. Kimseyi kendinden aşağı görme. Hayatta haset etmeden say, kıskanmadan sev. Bazı insanlar, başkasındakini istemez. Öyle olma. Gıpta et, fakat haset etme. Zira Allah'ın huzuruna fesatla çıkılmaz..Süleyman Hilmi Tunahan
YALAN" Zeka işidir.. dürüstlük ise Cesaret..
Eğer "ZEKAN" yetmiyorsa yalan Söylemeye..
Cesaretini kullanda "DÜRÜST" olmayı Dene.
Necip Fazıl Kısakürek
bence çok gereksiz olan futbol yorumlarını![]()
:rolleyes:
Üye
ben rtük olsaydım televizyonda tüm saçma sapan dizileri kaldırırdım kızlarr
yemekteyiz ve elilik programlarını =))
bende yemekteyizi kaldırırdım bide aşkı memnuyu...
İnsanları sev ve kimseyi kendinden alçak görme. Tevazu sahibi ol, zira en halis ziynet alçakgönüllülüktür. Mütevazi olan kimse, en güzel ziyneti takınmıştır. Kimseyi kendinden aşağı görme. Hayatta haset etmeden say, kıskanmadan sev. Bazı insanlar, başkasındakini istemez. Öyle olma. Gıpta et, fakat haset etme. Zira Allah'ın huzuruna fesatla çıkılmaz..Süleyman Hilmi Tunahan
YALAN" Zeka işidir.. dürüstlük ise Cesaret..
Eğer "ZEKAN" yetmiyorsa yalan Söylemeye..
Cesaretini kullanda "DÜRÜST" olmayı Dene.
Necip Fazıl Kısakürek
yok yaf olmuyo böyle komple tv yi kaldırmayı tavsiye ediyorum:p
:rolleyes:
programı kaldırsan dizi diziyi kaldırsan sinema sinemayı kaldırsan haberleri haberleri kaldırsan spor yorumları
iyisimi kökten kanalları kaldırırdım
Seni çok Özledim Annem
[sıze=5]televizyonu komple kaldırmak lazım ki insanlar canları sıkıldığın da ya eksik bişeyler var acaba kur-an'ı kerimmi okusam acaba namazlarımımı kılsam diye heralde kendini dinlemeye başlar ve o boşluğu dinine ve kendine yatırım yaparak iki tarafıda kazanır yanlışmıyım arkadaşlar[/sıze]
Bencede en önce aşkı memnu kadırılmalı Ahlak dışı bir dizi....