5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Babam...

Share
    DIŞARDA
    Level completed: 0%,
    Points required for next Level: 0
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 100,0%
    Overall activity: 100,0%
    Achievements
    SiLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EMEKTAR KURUCU

.
    Yer
    ISPARTA
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    10

Babam...

Degerlım,En kıymetlım,Herseyım....

Sensızlık yakar bu canı kawurur koz eder tenımı..

Babacım bu senınle ılk ayrılıgımızdı... Ilk defa yanında olamayacak senınle sohbet edemeyecek, warlıgın, sadece senı hıssedebılmem benı mutlu edemeyecektı...Cunkı benden cok uzaklara gıdecektın........

Babacım aksam aradıgın zaman helallık ıstedıgını soylemıstın...Ben beynımden wurulmusa dondum... Neden babam benden helallık ıstıyor.. Babam Ankara'ya gıdecektı...!..Boylemı gıdecektın sana sarılmadan kokunu hıssedemedenmı?.. Gozyaslarımı sılmedenmı.. O gece 3'e kadar agladım senı bı daha gorememe korkusu permeperısan ettı benı.. Bır gece bı asır gıbı gectı.. Gelırsın sandım ertesı gune ama gene gelmedın sen...Gene bır gece daha wardı onumde kocaman..

Babam son gunlerde olan olaylardan dolayı cok zayıflamıstın.. Buda benı cok korkutuyor.. Sana bısey olması benı delı ederdı... Yokluguna dayanacak mecalım yok.. Bı defasında hasta olmustunda sankı bu beden hayattan kopmustu..

Babam sana kustugum ıcın hıc kendımı affedemıyorum.. Nıye yaptım nıye senı uzdum..Sensızlık sensızlık bambaska bısey.. Senın dolmayan yerın gıdısındekı boslugun benı mahf ettı..

Sadece 2 3 gun ayrı kalacaktık ama ben sensızlıgın 1 dakıkasına bıle dayanamam...Sımdı nerde ne haldesın ıyıce zayıfladın degılmı hayat senı cok yordu degılmı.. Canım babam benım sana kıyamaz bu yurek.. Bosalır gozumden yas.. Nasıl bısey senın yoklugun.. Yerın bos kalıyor aksamları...

Babam tarıfı ımkansız duygular ıcındeyım..Ne kadarda acı yoklugun.. Sankı bu candan can kopuyor sankı gozyası sel oluyor we sankı hayat son buluyor..

Ben sadece 2 gecelıgıne senden ayrıydım.. Senden bır omur ayrı olanlar napsın.. Tek tesellım bu babam.. Ne olur gel artık.. Sen uzulme kıyamam ben sana dayanamam ne olur kendını uzme...

Sana senı ne kadar cok sewdıgımı soyleyemesemde Senı cok ama cok sewıyorum... Sen benım bıtanemsın..Tek dayanagım tutundugum dalsın yaslandıgım guwen ıcınde hıssettıgım agladıgımda yanımdakı omzun sarıldıgımda mutlu oldugum tek ınsansın.. Sen sımdı gıttın ya hersey bombos anlamsız hersey senınle bırlıkte bu yurekten bıseyler koptu sankı .. Sımdı anlıyorum Ozlemek Hasret Sewmek Ask nasıl bı duygu dıye.. Ozledıgım Sensın Hasret oldugum Sensın Sewdıgım Sensın
    Asık oldugumda Sensın... Sen benım babamsın arkadasımsın.. Senın yanında dayanamazdım aglardım gozyaslarım akardı hemde hıc kımsenın yanında aglamadıgım kadar aglardım .. Hıc kımse senın yoklugunu doldurmuyor.. Senı cok sewıyorum.. Senı Cok Sewıyorum.. Sana kusmustum ya sımdı oyle pısmanımkı we sana kus bı sekılde ayrıldın.. Bılsenkı sımdıı yalwarıp senden bınlerce kez dılemek ısteyen bı ewladın war... Bılsen kı pısmanlıklar ıcınde acı ceken bı yawrun war... Babam gel Allah Askına gel..Ben ben sana dayanamam ben sana kıyamam.. Ben sımdı caresızlıkler ıcındeyım..

Bı defasında senınle oturup konusmustuk ben saatlerce sebepsız aglamıstım nıye agladıgımı sordugunda sana yalan soylemıstım oylesıne dıye.. Oylesıne degıldı aslında bu gunlerı cok arayacagım aklıma gelırdı.. Bana kızardın ya hanı sımdı onları bıle ozluyorum.. Inan attıgın tokatı arıyorum.. Tokat bedenımı acıtmazdı sadece yuregımı acıtırdı.. Ama sen kıyamazdın yawruna hemen egelır gonlunu alırdın.. Ben gene aglardım sana sarılınca hep aglardım bılmıyorum ama sana dayanamazdım..

Babam gozyasım boslugu dolmayanım.. Sımdı sen yoksun ya artık neselı ewladında yok yeter cok gulme ınsan bırazda agır baslı olur derdınya we ben buna bıle gulerdım ya sımdı bunlara aglıyorum cok ozluyorum ... Hasretım doyamadıgım ölumden cok bahs ederdın ben her defasında konuyu kapatmak ısterdım cunkı kendıme degılde sana senın yokluguna nasıl dayanacagımı bılemedıgım ıcın hemen konuyu baska seye cekerdım.. Ne olur ne olur gel....

Babam ben bunları sana soyleyemıyorum .. Cesaretım yok senı ne kadar sewdıgımın tarıfını nasıl yapacagımı bılemedıgım ıcın senın yerının bende ne kadar buyuk oldugunu bılmedıgın ıcın...

Babam SENI COK SEWIYORUM.. Daha fazla aglatma bu ewladını.. Sen kendını uzme aglasın bu ewladın ...

Aglıyorum..Gel... Senı Cok Sewıyorum....

DIŞARDA
    Level completed: 24%,
    Points required for next Level: 152
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 152
    Overall activity: 0%
    Achievements
    SuSkuN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Vip Özel Üye
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    17

Standart Cevap: Babam...

Allah (c.c) razı olsun. Emeğinize sağlık.
    Sus gönlüm.
    Bütün bu susmalarına karşılık her şeyin hayırlısının olacağına inanarak sus.

Her susuşun bir cevap olsun.

Her susuşun sabrın olsun

Her susuşun ''Dua''n olsun..

DIŞARDA
    Level completed: 11%,
    Points required for next Level: 446
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 446
    Overall activity: 7,0%
    Overall activity: 7,0%
    Achievements
    yagmurdamlasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sitemizin Ninesi
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    19

Babam SENI COK SEWIYORUM.. Daha fazla aglatma bu ewladını.. Sen kendını uzme aglasın bu ewladın ...

ama ne yazıkki gidenler geri gelmiyor ah keşke diyorum bende üzmeseydim babamı
    emegine yüregine saglık bacım
    Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..

DIŞARDA
    Level completed: 31%,
    Points required for next Level: 139
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 139
    Achievements
    sitare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Vip Özel Üye
    Yer
    ankara
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    17

Babam SENI COK SEWIYORUM..

ama gitti gelmeyecek bir daha ....

DIŞARDA
    Level completed: 46%,
    Points required for next Level: 162
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 162
    Achievements
    mehasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye

Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    17

Babam SENI COK SEWIYORUM.. Daha fazla aglatma bu ewladını.. Sen kendını uzme aglasın bu ewladın ...maalsef giden gelmiyor üzdün bizi be sıla emeğine sağlık....
    ALLAH'I TANIYAN İTAAT EDEN, ZİNDANDA DAHİ OLSA BAHTİYARDIR.ONU UNUTAN SARAYLARDA DA OLSA ZİNDANDADIR, BEDBAHTTIR....