Katılımsız Yazılım Paketi V.2
Sonunda tamamladım.Aslında çok daha önce çıkarmayı planlıyordum fakat çok yoğun bir dönem geçirdim ve çıkarmışken en güzel halini oluşturmalıyım dedim.İşlev olarak önceki sürümden fazla bir farkı yok seçip kuruyorsun farklı olarak birkaç özellik birkaç Kayıt Defteri ayarı Tema vs.Bu çalışmada Tasarıma öncelik verdim.Uygulamanın Dosya menüsündeki Yorum Gönder kısmında istek, öneri ve çalışma hakkındaki görüşlerinizi bildirebilirsiniz.Ayrıca Dosya menüsündeki Lisans kısmından da Windows 7 ve Windows XP için Aktivasyonlar bulabilirsiniz.
Katılımsız Yazılım Güncelleme
Daha öncede belirttiğim gibi bu paketi sadece platform olarak yayınlayacağım yani içinde program yok sadece temalar kayıt defteri vs.Katılımsız Programları kendiniz hazırlayıp veya kaynak sitelerden bulup içine atabilirsiniz.Katılımsız Programları Nasıl atacağınıza dair yönergeler paketin Yardım Menüsünde mevcut.Her yazılım grubu ayrı ayrı klasörlerde sınıflandırılmıştır.
Butonlar
Sağ Tuş Eklentileri : Kendi kullandığım ve sizin de işinizi kolaylaştıracağını düşündüğüm kayıt defteri ayarları.Ekleme/Kaldırma seçeneği mevcuttur.bu ayarları ben hazırlamadım.
Sürücü Kur: Driver Genius,Driver Magician,DriverPacks vb. programlarla oluşturduğunuz kişisel sürücü paketlerini uygulamaya eklemeniz için oluşturduğum bir buton.”Autoplay/Docs/Driver” klasörüne hazırladığınız driver uygulamasını atın ve bunu çalıştıran exe dosyasının adını “driver.exe” yaparsanız uygulamada “Sürücü Kur” butonuna bastığınızda driver uygulaması açılacaktır.
DVD’ye Gözat : Paketi DVD ye yazdırmak isteyenler için kullanım sırasında DVD içeriğini görme amaçlı bir kısayol butonu.
DVD’yi Çıkar : Uygulama ile işiniz bittiğinde bu butona basarak DVD’yi sürücüden çıkarabilirsiniz.
Program listesi vermeye gerek duymuyorum hangi programların bulunduğunu resimlerden görebilirsiniz.
Not: Bu çalışma AutoPlay Media Studio 7.5 yazılımı ile hazırlanmıştır.Çalışmayı .apz formatında şuan için paylaşmıyorum ama daha sonra olabilir.
İçinde Program Yoktur,sadece Platformdur.Programları site arşivinden alarak siz kendiniz koymalısınız.
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
Alternatif
KYPv.2.zip