2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Ben aşk-ı vefayım...

Share
    DIŞARDA
    Level completed: 31%,
    Points required for next Level: 139
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 139
    Overall activity: 0%
    Achievements
    sitare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Vip Özel Üye
    Yer
    ankara
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    17

Standart Ben aşk-ı vefayım...

Ben aşk-ı vefayım...
    Ben aşk-ı vefayım...hiç bir sazla salınmadım ve hiçbir şiirle terk etmeye kalkmadım seni...Bir deste gülüm ellerinde...

ben aşk-ı vefayım yarınların tepelerinde...Gözlerin ufku gezindiğinde ben oradayım...Ben aşk-ı vefayım asla ağlatmam seni...

Benim mevsimlerimde anlamsız hüzün yağmurları olmaz...Hep yanı başındayım...Kıvır kıvır saçlarındayım zamanın...Rayihayım gül goncasında...Ben aşk-ı vefayım kalbin avuçlarında titrerken ben oradayım...

Ara sıra uğramam gönlüne hep yanındayım...Ben aşk-ı vefayım seher demlerinde...Şebnemim tulua yakın...Çisiyim felekte anbe an...Uzansa dileğin baharda uzanan dallar gibi...Dokunsan sevmelerime ürkmeden...Ben aşk-ı vefayım bulsan beni defterler dürülmeden...

Nusret yelkenli gemiyim kederin limanında...alıp seni ötelere taşısam...Billur denizleri var oralarda...masmavisi sonuna kadar mavi...Ben aşk-ı vefayım aşiyanda...Düşler kurarım sana iç çekilesi ve ırak olmayası...

Aşk-ı vefayım sevda bahçelerinde uzanıp tutulası...Solmayası derlemelerim var renk renk...Ben aşk-ı vefayım...Mahmurluğuna aldırmam...Kalkıp düşmezsen peşime bir vakti muayyene kadar seni bırakmam...Koparmadan sevmenden beni gitmem gidemem senden ben aşk-ı vefayım...

Ben aşk-ı vefayım sitemsiz...Serzeniş rüzgarları esmez iklimlerimde...Ben aşk-ı vefayım sen sevmesende beni ben seni sevmekle sevdayım ben aşk-ı vefayım...

Ve ben Aşk-ı Bekadan sızımlığım...Benim vefam bekadan...Kerem sinisindeyim letafetin...Her şefkat sofrasında varım...Ebedi sevmelerin sonsuz lezzetleri için...Oturup Aşk-ı hakiki sofrasına bir tutam almazsan beni bekadır sahibim benim korkarım ebediyen alır beni senden ateş düştüğü yeri yakar...

Ben aşk-ı vefayım her an bir duada beş karar seccade...İste isteyebildiğin kadar...Vermek istemeseydi istemek vermezdi...

Ben buradayım Artık sen bilirsin...Dedi ve çekildi mevkii muallasına...

İntizar bezminde bekler maşuk'unu...

DIŞARDA
    Level completed: 0%,
    Points required for next Level: 0
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Achievements
    ArzuNur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Vip Özel Üye
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    27

Standart Cevap: Ben aşk-ı vefayım...

Emeğine yüreğine sağlık ...Teşekkürler canım...

Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur...