2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Af buyurun, ben de devlet memuru olmuştum.

Share
    DIŞARDA
    Level completed: 0%,
    Points required for next Level: 0
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    Achievements
    Konyevi Nisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Co Admin
    Yer
    Dünyadan !!
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    38

Standart Af buyurun, ben de devlet memuru olmuştum.

Af buyurun, ben de devlet memuru olmuştum.

Paşamız, kendisine "devlet memurusun!" denmesini hakaret olarak algılamış ve dava açtırmış. (Bakınız, Taraf Gazetesi, Rasim Ozan Kütahyalı'nın makalesi). Ben de utanarak itiraf ediyorum. Af buyurun, geçmişimde en az altı yıl boyunca böylesi "hakir" bir pozisyonda bulundum; "devlet memuru" oldum. Özgeçmişim herkese açık: 1990 yılının sonbaharından 1996 yılının baharına kadar bu halde kaldım. Yine de anlayışla karşılanmamı hak ettiren bir ayrıntıyı belirteyim. "Mecburen" devlet memuru oldum. O zamanlar, tıp fakültesini yeni bitirenlere devletimiz "mecburi hizmet" yaptırıyordu. Biz de ister istemez gidip kura çektik. Allah beni affetsin, başka çarem yoktu... O zamanlar, ağır gafletim yüzünden, bu halin utanılası olduğunun farkında değildim. Ömrümün bu kara sayfalarını sürekli istiğfar ve tövbelerle sildirmek için çabalıyorum. Zaman zaman, hatırladıkça, uykularımı bölüyor, uyanıyorum. Tarif edilmez acılar içinde buluyorum kendimi. Çok şükür, ilk fırsatta da, yakamı kurtardım bu "aşağılık" durumdan. İstifa ettim. Artık yüzüm yerde dolaşmak zorunda değilim. Şöyle bir bakıyorum da, tam 14 yıldır "devlet memuru" olmaksızın yaşayabildim. İnanın, nefsim beni dürtse de, şeytan önüme tuzaklar kursa da, hatta teklifler geldiği halde bile, o gün bugündür devlet memurluğuna göz koymadım. Ancak, doğrusunu söylemem gerekirse, (ki şu an yüzüm kızardı!) alışmışız bir kere, "devlet memuru" arkadaşlarımla irtibatı koparamadım. Genellikle kimselere görünmeden görüşmeyi tercih ettim. Benim yuvama devlet memuru giremez. Bu arada, fotoğraf albümümden devlet memurlarıyla birlikte göründüğüm tüm fotoğraflarımı kaldırdım. Eğer bir devlet memuruyla çekilmiş fotoğrafımı falan görürseniz, kesinlikle montajdır. Ayrıca, ailemden de bir "devlet memuru" yoktur. Çocuklarımdan da kimse devlet memuru olmayacak diye umuyorum. Bu duyarlılıklarını benden sonra da kaybetmeyeceklerini biliyorum. Fırsat buldukça aileleri de uyarıyom. Lütfen çocuklarınızın memur sitelerine girmelerini engelleyecek filtre programlar edinin. Bunların bildiğim kadarıyla her tarafa yayılmış sendikaları, vakıfları ve dernekleri de var. İşin acı tarafı, maalesef sık sık devlet memurlarına işimiz düşüyor. Bizi devlet memurlarına mahkum edenler utansın. Yine de bir devlet memuru falan görürseniz okul civarında, mahallede, sokakta, parkta, lütfen dikkatli olun. Polisi arayın diyeceğim ama maalesef emniyet teşkilatına kadar sızmışlar.
    Veda ederken, yıllardır sakladığım bu sırrımı siz kardeşlerime emanet ediyorum. Lütfen beni anlaşıyla karşılayın ve affım için dua ediniz.

Seni çok Özledim Annem

DIŞARDA
    Level completed: 46%,
    Points required for next Level: 162
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 162
    Achievements
    mehasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye

Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    17

Standart Cevap: Af buyurun, ben de devlet memuru olmuştum.

Maalesef çok üzüçü ama burası türkiye çok saçmalıklar oluyor burda sağol...