Şeftalili yoğurt mus

KAÇ KİŞİLİK: 4
HAZIRLAMA SÜRESİ: 15 dk
PİŞME SÜRESİ: dk

Malzemeler:

2 su bardağı light yoğurt

3 şeftali

10 kayısı

1 çorba kaşığı bal

4 hazır acıbadem kurabiyesi
(veya selanik bisküvisi)

10 nane yaprağı

Hazırlanışı:

* Kayısıların çekirdeklerini çıkarıp doğrayın. Şeftalileri yıkayıp soyun ve küçük küçük doğrayın. Yoğurdu robota alıp şeftali, kayısı ve balı ilave edip püre kıvamında ezin.

* Hazırladığınız yoğurtlu püreyi 4 küçük kâseye paylaştırın. Üzerlerini alüminyum folyo ile örtüp buzdolabında birkaç saat bekletin. Nane yapraklarıyla süsleyip servis yapın.


Bu yemeğin 1 porsiyonu 160 kaloridir.