DIŞARDA
Level completed: 96%,
Points required for next Level: 8
Overall activity: 0%
Achievements

9 ay özgür hakiki Kaspersky Anti-Virus 2009 Lisans Anahtarı
9 ay özgür hakiki Kaspersky Anti-Virus 2009 Lisans Anahtarı
Geçen ay (Eylül 28), ben nasıl bir hile gönderdiniz Özgür Kaspersky Internet Security 100 Gün için 2009 ruhsat alın , bu kez nasıl al ufak bir hile paylaşıyorum Özgür hakiki Ticari Kaspersky Anti-Virus 2009 9 ay ruhsat anahtar.
Kaspersky Anti-Virus 2009 ve Kaspersky Internet Security arasındaki Temel fark
2.009 ki KAV sadece virüslere karşı bilgisayarınızı korur olduğunu. Ama, KIS olan tehditleri her türlü bilgisayarınızı koruyan tam bir güvenlik paketidir.
9 Aylık adımlar için ücretsiz Kaspersky Anti-Virus 2009 Lisans Anahtarı almak için-burdan formu doldur..Name

Bu teklif sadece Hintliler için, ama sahte bilgi başkaları tarafından yine ücretsiz yararlanmak için bu teklifi (adres kodu pin .. vb) ama e-posta geçerli olduğundan emin olun, çünkü KAV anahtar orada gönderilir.
1.Ziyaret Bu Kaspersky Türkiye Tanıtım sayfası.
2. / Firma, Telefon No, E-Posta, İletişim İsim, Adres ve Pin Kodu Kurumun Adınız girerek formu doldurun.
Not:Sen sahte bilgi girebilirsiniz ama e-posta geçerli olduğundan emin olun, çünkü KAV anahtar orada gönderilir.
3.You şimdi alacaksınız Ücretsiz KAV 2009 anahtar bir hafta içinde e-posta için.
Bu anahtar sadece 6 ay sadece geçerli olacaktır. Şu anda 9 ay, bunu elde etmek için iki kez de üye ol tanıtım sayfası Farklı e-posta adresi (ile) ve iki 6 ay olsun KAV 2009 tuşları. Çünkü bu promosyon tuşların raf ömrü 3 ay ise, ilk anahtar Etkinleştir 3 ay ve daha sonra kullanmak ikinci anahtar etkinleştirin. Ücretsiz KAV 2009 lisans ay (3 + 6) 9 alabilirsiniz Bu şekilde!