ÇİLOLATA SOSLU YAŞ PASTA

MALZEMELER
1 adet hazır pantispanya kek
2 adet muz
1 paket krem şanti 75 ml
3 su bardağı süt
1 paket çikolata sosu
süs için hindistan cevizi

YAPILIŞI
Öncelikle çikolatalı sosu hazırlayın soğusun 2 bardak sütle çikolatalı sosu küçük bir tencerede kısık ateşte pişirin 2 3 taşım kaynayınca ocağı kapatın ( çikolatalı sosun paketin üzerinde 2,5 bardak süt yazar siz 2 bardak koyun koyu kıvamlı olsun )sosu bir kenara koyun soğusun

Krem şantiyi 1 bardak soğuk süt ile çırpın bardak dolu olmasın 2 parmak eksik olsun koyu kıvamlı olması için


Pastayı koyucağınız tabağa biraz krem şanti sürün kekin 1 parçasını tabağa koyun içine önce biraz krem şanti sürün muzları dilimleyin güzelce dizin tekrar krem şanti sürün muzların üzerine ve diğer keki üzerine kapayın kalan krem şantiyide üzerine sürün ve soğuyan çikolatalı sosu üzerine dökün her yerine bulayın beyaz yer kalmasın üzerine hindistan cevizi serpin veya süs yapın afiyet olsun...