eee hep yeni üyelermi yanlış konu açacak...:D
filistinli : Ah ah açmayacaktım böyle konu dur bi arayayımda kapasınlar.. bnmde alanım değil ki..
bilgi işlem: KEVSERceLL*e hoşgeldiniz. Tüm üyelerimizin biyografileri için 1*e Forumumuzun enlerini öğrenmek için 2*ye Yönetime bildir için 3*e Yanlışlıkla konu açtım abi kapayın lütfen için 4*e basınız! Welcome to kevserrCeLL kris miris asbgeklelmk
(filistinli 4*e basar)
bilgi işlem: Üye adınızın olduğu tuşları giriniz ardından da ok tuşlarıyla seçiniz..
llmoonfu
fuonomull
fullmnoo
fulloomn
bilgi işlem: Mod olduğunuzu görüyorum böyle konu açmaya utanmıyormusunuz_??
filistinli: hıı mod mu ne modu
bilgi işlemHerneyse sizi tanıyabilmemiz için lütfen şifre giriniz..
filistinli:*******
Hat: Doru girsene kardeşim şifreyi yarabbel alemin töbe destur rabbiyasir velatu
filistinli: Allahım çattık yaa uff ben bu bilgi işlemin.....
bilgi işlem: İçinizden küfrettiyseniz suan bilin ki Allah katında sonunuz kötü.. Din dersleri için 1*e dinimi biliyorum için 2*ye basınız
(filistinli: 2*ye basar)
bilgi işlem: Madem dininizi biliyorsunuz Hz Muhammed'e inen ilk surenin 5. ayetini söyleyin
filistinli: Hayy yarabbim deliricem nasıl bir hizmettir bu..
bilgi işlem: Şaka soruları geçtiğimize göre soruyorum Sagopa Kajmer'in annesinin kızlık soyadının 3.harfi nedir
filistinli: Töbe yarabbim ne desem r diyim bari
bilgi işlem: Bu soruyu da bilirseniz 100 kontor kazanacaksınız asgashajkas vuu çiuu hatlar karışmış efendim
filistinli:: Aaa yeter amahayy mausum takılsaydı da açmasaydım
biilgi işlem: r demişsiniz nerden bildiniz yoksa siz kahin misiniz byfendi 29 harfin içinden r*yi buldunuz sizi gidi sizi
filistinli abim lütfen kırılma bana...
niyetim biraz mizahtır...![]()