Sivas katmeri
Sivas katmeri
MALZEMELER:
1.5 SU BARDAĞI SU
1 TATLI KAŞIĞI TUZ
ALDIĞI KADAR UN
HAZIRLANIŞI
HAMURU YOĞURUP BEZELERE
AYIRALIM
PARÇALARI YUFKADAN KALIN AÇALIM
ÜZERİNİ YAĞLAYALIM.
BOHÇA ŞEKLİNDE KATLAYALIM
HAMURUN YAĞI ÇEKMESİ İÇİN
YAKLAŞIK 15 DAKİKA DİNLENDİRELİM
KATLANMIŞ HAMURU OKLAVA YARDIMIYLA AÇALIM
TAVAYI HAFİF YAĞLAYARAK İKİ YÜZÜNÜDE PİŞİRELİM.
PİŞEN KATMERİMİZİ YAĞLAYIP
SERVİS YAPALIM.
BEN AZ YAĞ KULLANMAYA ÇALIŞIYORUM...
SİZ TERCİHİNİZE GÖRE AYARLAYABİLİRSİNİZ.
PEYNİRLE NE DE GÜZEL OLUYOR...
AFİYET OLSUN![]()
(AH BİR DE KİLO YAPMASA .....)![]()
:tşk:
![]()