Alıntıdır..

* Kadınların :-):-):-):-) istediklerinde takındıkları “o ifade”yi bilir misiniz ?

Ben de bilmem? Steve Martin

* :-):-):-):-) yapmak biriç oynamak gibidir. İyi bir eşiniz yoksa iyi bir eliniz olmalıdır. Woody Allen

* Cinsel uyarılmayı arttıran bir çok mekanik gereç var özellikle kadınlar için. Bunların içinde başı çeken Mercedes-Benz 380SL. Lynn Lavner

* 90′ında :-):-):-):-) bir halat parçası ile bilardo oynamak gibidir. Camille Paglia

* :-):-):-):-) yeniden doğmak için 9 nedenden biridir. Öteki sekizi önemsizdir. George Burns

* Kadınlar yalandan orgazm olabilirler. Ancak erkekler bütün bir ilişkiyi yalandan yaşayabilirler. Sharon Stone

* Hocaaa beyazların sporudur. Basketball zencilerin sporudur. Golf ise zenci p…..nk kılığına girmiş beyazların sporudur. Tiğer Woods

* Annem hiçbir zaman bana ‘o….u çocuğu’ demesinin anlamını düşünmedi. Jack Nicholson

* Clinton yalan söylemiştir. Erkek nereye park ettiğini veya nerde yaşadığını unutabilir ama ne kadar kötü olursa olsun oral :-):-):-):-)i asla unutmaz.” Barbara Bush (Eski ABD First Lady’sı)

* A boşanmak; yani eski latince anlamıyla bir adamın cüzdanının içinden organlarını kopartmak… Robin Williams

* Kadınlar :-):-):-):-) için bir neden ararlar erkekler ise bir yer. Billy Crystal

* Bir ankete göre kadınlar erkeklerin önünde soyunurken oysa erkekler minnet duyuyorlar? Robert De Niro

* Yeni bir tıbbi sorun varmış. Doktorlar erkeklerin lateks kondomlardan alerjik durumlarla karşılaştıklarını bildiriyorlarmıs. Bunların ciddi şişmelere neden olduğunu söylüyorlarmıs. E sorun ne ki? Dustin Hoffman

* Erkek dergilerinde çok az tavsiye bulunur sen bana çıplak resimleri göster yeter. Jerry Seinfeld

* Tekrar evlenmek yerine sevmediğim bir kadın bulup ona bir ev hediye edeceğim. Rod Stewart