DIŞARDA
Level completed: 0%,
Points required for next Level: 0
Overall activity: 0%
Achievements

Metalize Kaplama
Metalize Kaplama
TANIM:Metalize kaplama : Her türlü Plastik , Maden ve Cam üzerine vakumlu ortamda tungsten ile istenilen metali buharlaştırarak , kaplanacak malzemenin tüm görünen yüzeyinin tamamen , mikron kalınlığında istenilen metal ile kaplamaktır.......
1.ADIM : Kaplanacak malzemeler biçimine uygun olan aparatlara dizilirler ve toz'dan arindirma islemi için tazyikli hava bölümüne girerler...
2.ADIM :Hava bölümünden çikan temiz malzemeler , parlakligi mükemmellestirmek için ilk kat vernik bölümünde robotlar ile verniklenirler...
3.ADIM : ilk kat vernigi atilmis olan malzemeler 50C' de sabit isida havaladirmali özel firinlarda 2 saat kurumaya birakilir...
4.ADIM : Firinlardan kurutulmus olarak alinan malzemeler , Metalize Kaplama makinesinde yüksek vakum'a girerek istenilen metal ile kaplanirlar...
5.ADIM : Kaplamadan çikan malzemeler yüksek dayaniklilik göstermesi amaciyla üst kat akrilik vernik ile vernik bölümünde robotlar ile verniklenirler , bu islemden sonra malzemeler , aparatlardan sökülür , teslim edilmek üzere paketlenir ve sayim bölümüne gönderilir...