Sevgi Mesajları
Sevmek, gecenin karanlığına rağmen buğulu bir cama güneşi çizmektir.Sevgi direnmektir.Sevgi, bedeni ile yanında olmadığı halde,sevilen kişinin yürekte titremesidir.
Bir güvercin yolladım sana, kanadında özgürlük, tüylerinde özlem, yüreğinde sevgi ile mutluluk ve gagasında bir not: 'Seni Seviyorum'.
Sevgiyi taşımak değil, hasretini çekmek zor, gülmeyi unutmak değil ağlamaya alışmak zor, yaşamak yada ölmek değil seni özleyipte görememek zor.
Hasretin bir yağmur gibi yağıyor üzerime, yokluğun engeller koyuyor bedenime, bir gün ay gibi doğsam karanlık gecelerine, benide alır mısın o sıcacık yüreğine.
Sevgiler bankasındaki gülücükler şubesine, seni seviyorum nolu hesabına binlerce öpücük yatırıyorum.İstediğin zaman çekebilirsin.
İnsanları iyi tanırım.Yıldızlar gibidirler, hepsi gökte parlıyorlar.Ama ben seni güneşim seçtim.Bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim.
Bir deprem gibi girdin gönlüme, fay hattı çizdin yüreğime, enkazlar bıraktın üzerime, kalbimde artçılar hala devam etmekte, özledim seni aşkım, hemde 9.9 şiddetinde.
Sana ne demeliyim bilmiyorum.Hayatım desem hayat çok kısa, güneşim desem güneş batıyor, çiçeğim desem çiçek soluyor, sen canımsın bu can senle yaşıyor.
Narin bir çiçekten daha güzelsin, çünkü sen bitanemsin.
Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyipte dönemeyince insanı çıldırtan, hayatta bir defa görülebilen harika bir rüyasın sen.
Denizler kadar engin, milyarder kadar zengin.Senin en güzel yerin bana bakan gözlerin.
Alinması en güzel şeyi sevgini alıyor, verilmesi en güzel şeyi sevgimi veriyorum ve söylemesi en güzeli, seni seviyorum.
Bir umut vardır tükenmeyecek, bir hasret vardır çekilmeyecek, birde ölüm vardır bir gün elbet gelecek.Sana olan sevgim ne ölecek ne de bitecek.